Maak kennis met nieuwe collega Nienke Niemeijer

Wellicht is het je al opgevallen; er komt regelmatig een nieuw gezicht voorbij in onze posts. Maak kennis met Nienke Niemeijer, onze nieuwe Relatiemanager Kwaliteitsborging die het team van ZiN Kwaliteitsborging nu al van een enorme impuls voorziet!
 
Nienke is een doorgewinterde professional met een sterke achtergrond in sales. “Ik heb vrijwel altijd in de sales gewerkt. Daar ligt mijn kracht, het onderhouden van contacten en het genereren van nieuwe. Het opzetten en verder uitbouwen van bedrijven en afdelingen vind ik enorm uitdagend en waardevol.”
 
Bij ZiN Kwaliteitsborging is Nienke het eerste aanspreekpunt voor nieuwe projecten. In haar eerste weken heeft ze al heel veel bestaande, nieuwe én potentiële klanten gesproken. “De uitdaging om iets heel nieuws aan te pakken – nieuwe wetgeving, en dus een enorme kans om hier iets van te maken – trok me aan in ZiN Kwaliteitsborging. Het is een bedrijf waar ik voor lange tijd kan blijven werken en mee kan helpen opbouwen.”
 
Buiten het werk houdt de enthousiaste en bourgondische Nienke van de bruisende energie van Den Bosch, de gezelligste stad van Brabant. “Ik hou van lekker eten, terrasjes, een goed glas wijn, en met vrienden leuke tripjes ondernemen. Kortom, genieten van het leven!” En niet te vergeten, ze is een enorme Formule 1-fan, houdt van zowel snowboarden als zonvakanties en blijkt al meerdere keren uit een vliegtuig te zijn gesprongen…
 
Wil je alles weten over samenwerken met ZiN Kwaliteitsborging binnen proefprojecten? Neem dan contact op met Nienke.