ZiN past het te volgen kwaliteitsborgingstraject aan op de wensen en behoeften van opdrachtgevers. Zo wordt het ervaringsniveau en de wensen en ambities van opdrachtgevers gebruikt om te bepalen hoe flexibel het kwaliteitsborgingsproces wordt vormgegeven. Dit kan variëren van compleet faciliterend en sturend tot een alleen auditerende rol.

Door deze werkwijze toe te passen wordt er bespaart op tijd en kosten. Zo kunnen controles tijdens de uitvoerfase ook uitstekend door de bouwer zelf worden gedaan. Dat hoeft natuurlijk niet; u kunt namelijk ook vertrouwen op de ervaring van ZiN op alle facetten van kwaliteitsborging. Geef het ZiN!

Doorlooptijd standaard kwaliteiteitborgingstraject:

Uw voordelen op een rij:

 • Uw bouwwerk wordt uitvoerig getoetst op:
  • Wettelijke vereisten
  • Energiezuinigheid
  • Veiligheid
  • Bruikbaarheid
  • Enz.
 • Fouten en/of gebreken worden vaak geconstateerd nog voordat het verkeerd is gebouwd. Hierdoor zijn er geen herstelwerkzaamheden achteraf nodig. Vertragingen worden voorkomen en kosten worden bespaart.
 • Experts controleren het bouwproces. U bent ervan verzekerd dat de werkzaamheden efficiënt en correct worden gedaan.
 • Niet alleen de kwaliteit maar ook de veiligheid wordt door ZiN gecontroleerd.

Hoe gaat kwaliteitsborging bij ZiN in zijn werk?

Bij ZiN wordt gefocust op de ambities en wensen van onze opdrachtgevers. De ambities en wensen van hen bepalen hoe flexibel het kwaliteitsborgingsproces wordt ingekleed.

Door deze inventarisatie en inschatting aan de voorzijde te maken kunnen wij bepalen hoe onze (toekomstige) rol ingevuld moet worden. Dit kan variëren van compleet faciliterend en sturend tot een uitsluitend auditerende rol.

Dit houdt in dat wij ons niet puur blindstaren op de borgingswerkzaamheden maar ook onderzoeken in welke mate wij op uw inspanningen kunnen leunen en hoe we kunnen helpen deze vaardigheden verder te ontwikkelen.

Hierdoor gaat u de vruchten plukken van uw extra inspanningen op gebied van kwaliteitsverbetering.

Wilt u meer weten over kwaliteitsborging van ZiN? Neem direct contact op met Ferry:

Kan ik je helpen?

Wil je meer informatie over de Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen of wat ZiN Kwaliteitsborging voor je kan betekenen? Of wil je direct een offerte ontvangen voor een proefproject Wkb? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag!

Nienke Niemeijer: 0622987272

nienke@zinkb.nl