ZiN is de eerste gecertificeerd kwaliteitsborger van Nederland voor meerdere instrumenten. Daarom is ZiN als geen andere kwaliteitsborger in staat om proefprojecten Wkb te doen. Met aannemers, opdrachtgevers en gemeenten. Met elkaar; geef het ZiN!

Vanaf 2016 houdt ZiN zich bezig met kwaliteitsborging. Hierdoor is ZiN op meerdere vlakken ervaren en heeft ZiN de beste beschikbaarheid van bouwkundigen. Bovendien is ZiN ingesteld op ‘blijven verbeteren’. Lees verder hoe dat precies zit!

ZiN heeft een grote poule bouwkundigen: zekerheid in beschikbaarheid
Bijna elke gemeente komt bouwkundigen tekort. De schaarste in de markt is enorm en zal met inwerkingtreding van Wkb alleen maar verder toenemen. ZiN werkt op dit moment met meer dan 60 bouwkundigen in heel Nederland. Sommigen hebben al de stap gemaakt naar kwaliteitsborger; anderen willen binnenkort deze stap gaan maken. Buiten onze vaste poule bouwkundigen beschikt ZiN over meer dan 800 bouwkundigen in ons netwerk. Een grotere beschikbaarheid bestaat in Nederland niet.

ZiN is ervaren met KB en BWT
ZiN is ervaren met Bouw- en woningtoezicht (ZiN Wabo) én Kwaliteitsborging (ZiNKB). Doordat ZiN op beide vlakken actief is kan ZiN gemeenten en aannemers uitstekend begeleiden. Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat van proefprojecten en een steilere leercurve voor gemeente en aannemer.

Blijven verbeteren
ZiN is een jong bedrijf met een frisse blik op de markt. Wij geloven in openheid, de kracht van samenwerken en in gewoon doen. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat we samen met onze partners durven te ervaren, leren en verbeteren. Het gevolg is grote stappen voorwaarts. Dat heeft ZiN!

Wij hebben ZiN in de toekomst. En jij…. ZiN?

Neem direct contact met ons op.

ZinKb team