Vraag het STAP-budget aan en krijg je volledige opleiding bij ZiN Academy vergoed!

Bij de ZiN Academy kun je terecht voor verschillende cursussen en trainingen om je kennis en vaardigheden op het gebied van kwaliteitsborging te ontwikkelen én verbeteren.

Wist je dat je als professional binnen de bouwsector recht hebt op het STAP-budget van de rijksoverheid? Het STAP-budget staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie en biedt jou als werkende de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Het STAP-budget is bedoeld om jouw duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Dit betekent dat je als professional in aanmerking komt voor een persoonlijk budget van maximaal €1.000,- per jaar. Dit budget kun je gebruiken om een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij jouw werk of toekomstige loopbaan.

Bij ZiN Academy vallen alle cursussen onder de criteria van het STAP-budget. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor de cursus KB Plantoezicht, waarbij je wordt opgeleid tot bouwplantoetser binnen kwaliteitsborgingsprojecten. Ook bieden we de cursus KB Toezicht aan, waarbij je wordt opgeleid tot toezichthouder binnen kwaliteitsborgingsprojecten.

Het aanvragen van het STAP-budget is eenvoudig. Je vindt alle informatie op de website van de Rijksoverheid. Daar kun je direct jouw persoonlijke budget aanvragen en bekijken welke opleidingen en cursussen hiervoor in aanmerking komen.

Heb je vragen over het STAP-budget of over onze cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!