Deze 3-daagse cursus is speciaal samengesteld voor bouwplantoetsers die straks actief willen zijn binnen kwaliteitsborging. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat waarmee je ingezet kan worden als bouwplantoetser op kwaliteitsborgingsprojecten. Het programma van deze 3-daagse cursus vind je terug op pagina’s 3 t/m 6 van deze brochure.

Docenten

De cursus wordt gegeven door Gert-Jan van Leeuwen en Keimpe Stroop.

Gert-Jan is adviseur en kwartiermaker kwaliteitsborging bouwen bij het Instituut voor Bouwkwaliteit. Ook schreef hij het Handboek Kwaliteitsborging voor het bouwen. Hij weet daardoor als geen ander wat er precies speelt rond dit thema. Via zijn bedrijf Xaro Consult geeft hij les op het gebied van de Wet Kwaliteitsborging.

Keimpe is oprichter en directeur van de kwaliteitsborger gBOU en is sinds 2006 gecertificeerd door KOMO voor het beoordelen van bouwplannen en het houden van toezicht op de bouw. Hij is de afgelopen 5 jaar fulltime bezig geweest met de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen.

Keimpe heeft bouwkunde en milieutechnologie gestudeerd en heeft gewerkt in de bouw, bij de overheid op het bouw- en woningtoezicht en milieutoezicht en is van 1996 tot 2016 directeur geweest van een ingenieursbureau voor bouwfysica. Daarnaast is hij lid geweest van het Dagelijks Bestuur van Koninklijke NLingenieurs en gastdocent aan de Hogeschool Van Hall Larenstein.

Bekijk de brochure >

Inschrijven >